zondag, mei 27, 2007

Korte nieuws update

Hee allemaal,

Even weer een korte nieuws update, eigenlijk maar bar weinig gebeurt hier de laatste tijd. afgelopen week waren Paula, lasse en Aino in Buenos aires. Ze zijn vandaag terug gekomen maar heb ze nog niet gezien, geloof wel dat ze het super gehad hebben.

Ikzelf ben een beetje ziek en heb de hele dag geslapen, griepje geloof ik. maar morgen gaan we weer naar school en et zal vanzelf wel over gaan.

Nou goed het enige nieuws wat ik dan wel heb is over men zwemwedstrijd van gister. Was de eerste competiti wedstrijd voor prive universiteiten dit jaar, en het ging best goed.
De trainer had me ingeschreven met een 1.17 op de 100 rug en 58.00 op de 100 vrij. Nou beide waren verkeerd gegokt. Had een 1.11 op de rug en met men vrij zat ik er iets boven, 59.60 ongeveer. Maar was wel eerste met de vrij :)
Morgenmiddag weer een wedstrijd in Escuela de carabinheros: de politieschool, die lui kunnen zelf voor geen meter zwemmen, maar waarschijnlijk is die braziliaan van de Universidad de Las americas er wel weer... word dus leuk

nou dat was het. zal zo eens wat fotos uploaden,

groete